Vacature bestuurslid Public Relations (M/V)

  • 10 september 2018 - 22:36
We zoeken een bestuurslid die zich betrokken voelt bij de missie en doelstelling van de stichting en mee wil helpen hier vorm aan te geven:
 
“Missie Inloophuis Koffie Enzo"
Door inwoners en eventueel organisaties binnen de gemeente Zuidplas aan elkaar te verbinden wil Inloophuis Koffie Enzo een bijdrage leveren aan het vergroten van zelfredzaamheid en betrokkenheid van burgers bij de samenleving.”
 
“Doelstelling"
De doelstelling van Inloophuis Koffie Enzo is het terugdringen van veel kleine en grote nood binnen Nieuwerkerk aan den IJssel, zowel op materieel als sociaal terrein. Daarnaast wil het beter zicht krijgen op veel verborgen leed en zorg, zodat ook daar ondersteuning geboden kan worden.”
 
Het bestuur van de stichting bestaat uit een team van 5 personen. 
We zoeken iemand die de PR taak op zich kan nemen en het beleid kan vertalen in woorden en beelden, zoals persberichten, website (www.koffie-enzo.com) en informatiebrochures.
Het bestuur vergadert 6-10 per jaar in de avond en leden nemen soms deel aan bijeenkomsten van de vrijwilligers. Ook wordt verwacht dat op open dagen van het Inloophuis (Koningsdag, Kerstmartk) men indien mogelijk een moment acte de presence geeft.
 
Binnen de Stichting en het Inloophuis Koffie Enzo werken we uitsluitend met vrijwilligers.
We schatten de tijdsbesteding op gemiddeld 4 uur per maand.
Je interesse voor deze functie kan je kenbaar maken aan het bestuur.
Ingeborg van Driel 06 30 503 379; Voorzitter
Henk van der Meer 06 12 988 709; Secretaris;
 
Stichting Inloophuis Koffie Enzo; t.a.v. bestuur
Kerklaan 98, 2912 CL Nieuwerkerk aan den IJssel
E-mail adres: Info [at] koffie-enzo.com