Dit gebeurde er de afgelopen 5 maanden

  • 15 april 2017 - 15:00

Gemiddeld 15 mensen bezoeken inmiddels regelmatig Inloophuis. Daarnaast maken 33 gezinnen gebruik van de kleding-, speelgoed-, en boekenbank. De wintermaaltijden werden in december per week door ongeveer 10 deelnemers bezocht. De bediening werd op die avonden verzorgd door een groep jongeren van 12-16 jaar. Het was mooi om deze leeftijdsgroepen samen te zien. Het inloophuis verwelkomde tijdens kaarsjesavond 63 bezoekers. En het inloophuis heeft, in samenwerking met het Centrum voor Jeugd en Gezin, 13 gezinnen kunnen ondersteunen met de kinderkledingbeurs.

Welkom!
Ken je mensen in je omgeving die het fijn zouden vinden om eens een praatje te maken onder het genot van een kopje koffie of thee? Er is nog ruimte voor ontmoeting en gezelligheid. Het is voor de ‘vaste inlopers’ ook leuk om andere mensen te ontmoeten. Op de dinsdagochtend is het druk. Een bont gezelschap, in leeftijd variërend van 3 maanden tot 88 jaar oud. Er wordt heel wat ‘koffie geleuterd’. En er is gelegenheid voor een gezelschapsspel; er wordt regelmatig een potje sjoelen gespeeld.

De donderdagochtend is een stuk rustiger. Nodig mensen gerust uit om eens te komen kijken, of breng samen met hen een bezoekje.